Ben jij Hollands leukste dierenvriend?

18 maanden geleden

Lifestyle for pets is op zoek naar Hollands leukste dierenvriend. Ben jij een specialist in dieren trainen, of weet je hier echt alles over je favoriete huisdier én kun je dit leuk overbrengen voor de camera? Dan zijn we op zoek naar jou!

Komende maanden gaan wij op zoek naar hét nieuwe gezicht van Lifestyle for pets aan de hand van een groot opgezette zoektocht. De kandidaten met de meeste stemmen zijn verzekerd van een plek in de nieuwe talentenjacht. Wij geven ook een aantal wildcards weg en met al deze kandidaten beginnen wij met een afvalrace. Uiteindelijk blijft er één winnaar over en diegene wordt hiermee het nieuwe gezicht van een geheel nieuw Lifestyle for pets programma. De zoektocht wordt gevolgd door onze camera's en zal te zien zijn op Lifestyle for pets.

Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en aanhangende webshop.

Meld je nu hier aan, vul het aanmeldingsformulier in en upload je filmpje! Na je aangemeld te hebben roepen wij je ook nog op om alle hulptroepen in te schakelen om jezelf naar de top te laten stemmen. Aanmelden kan tot en met 4 september 2016. Wie weet word jij wel een van de nieuwe gezichten van Lifestyle for pets. Wij zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen.

Veel succes, en vergeet vooral niet je stem uit te brengen!


Reacties (0)

Reageer en discussieer mee!

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Populair deze maandToon meer